Cautare

403 de rezultate pentru "gelu oltean" (2.58 secunde)
Ioan Oltean, presedintele organizatiei judetene PD Cluj, s-a declarat ieri neinteresat de perspectiva colaborarii cu politicienii peuneristi, care nu au o pondere foarte mare in zona.
Din Comisia pentru statut, alcatuita din 13 persoane, fac parte, intre altii, vicepresedintii PD Vasile Blaga, Ioan Oltean, Radu Berceanu, Cezar Preda si Ioan Onisei, precum si deputatii Augustin Zegrean si Daniel Buda.
In plus, fostul deputat Sorin Frunzaverde, in prezent presedinte al Consiliului Judetean Caras-Severin a fost cooptat in echipa de negociatori ai PD pentru stabilirea subprefectilor si a secretarilor de stat din ministere, echipa din care mai fac parte Emil Boc, Adriean Videanu, Radu Berceanu, Liviu Negoita, Ioan Oltean si Vasile Blaga.
Gheorghe Albu, deputat FSN si PD de Dambovita, absent 1992-1996, Antal Istvan, deputat UDMR de Harghita, absent 1990-1992, Crin Antonescu, deputat PAC, PNL, PL a€™93 de Bucuresti, absent 1990-1992, Asztalos Ferenc, deputat UDMR de Harghita, absent 1990-1992, Borbely László, deputat UDMR de Mures, absent1996-2000, Buruiana Aprodu Daniela, deputat FSN si PRM de Braila, absent 1992-1996, Gvozdenovici Slavomir, deputat Uniunea Sarbilor din Romania, absent 1990-1992, Leonida Lari Iorga, deputata PNÂTCD si PRM de Suceava, absenta 1990-1992, Mircea Man, deputat FSN si PD de Maramures, absent 1996-2000, Musetescu Ovidiu, deputat FSN, PDSR si PSD de Teleorman, absent 1996-2000, Nicolicea Eugen, deputat PDSR si PSD de Mehedinti, absent 1990-1992, Oltean Ioan, deputat FSN si PD de Bistrita-Nasaud, absent 1992-1996, Daniela Popa, deputat FSN, PDSR, ApR si PUR de Bucuresti, absenta 2000-2004, Calin Popescu-Tariceanu, deputat PNL de Bucuresti, absent 1992-1996, Cristian Radulescu, deputat FSN si PD de Vaslui, absent 2000-2004, Seres Denes, deputat si senator UDMR de Salaj, absent 1990-1992, Stanciu Anghel, deputat PRM de Iasi, absent 1990-1992, ßtefan Tcaciuc, deputat Uniunea Ucrainenilor din Romania, absent 1996-2000, Ioan Timis, deputat FSN, PD, PDSR si PSD de Hunedoara, absent 1996-2000.
Din comisie vor mai face parte ministrii Vasile Blaga, Sulfina Barbu si Gheorghe Barbu, presedintii Consiliilor Judetene Arad, Galati si Timis, parlamentarii Dan Carlan, Ioan Oltean si Marian Jean Marinescu, precum si primarii municipiilor Alba Iulia si Oradea, Mircea Hava si Petru Filip.
Daca este adevarat ca l-ati avansat la gradul de colonel pe deputatul PDL de Bistrita-Nasaud, Ioan Oltean, vicepresedinte al PDL si vicepresedinte al Camerei Deputatilor, desi conform evidentelor militare acesta a fost declarat la recrutare inapt pentru serviciul militar pe timp de pace si de razboi si nu a efectuat nicio ora de armata?
Deoarece Ponta nu a mai raspuns somatiilor lui Bolcas si ale Chestorului Ioan Oltean, Secretarul de sedinta Titu Gheorghiof a declarat ca va transmite Comisiei de Disciplina cazul Ponta, in vederea revocarii din functie.
Mai pragmatic si dornic sa completeze pe loc prezidiul, democratul Ioan Oltean a sugerat readucerea lui Ponta "cu forta”.
De altfel, calitatea de nou lider al democratilor a fost confirmata de deputatul Ioan Oltean care a propus, in gluma ca in viitor unitatea de masura a performantei in PD sa fie “Boc“-ul.
Tata oltean, bunicul - primarul sarb al Brasovului, deci am si sange sarbesc. Deci am o combinatie infernala de sange.
Pacuraru a propus sa fie monitorizate absentele colegilor sai, pentru a se stabili care sunt „absenti cronici“, iar Bogdan Oltean a anuntat ca la sfarsitul saptamanii liderii Coalitiei se vor intalni pentru a stabili eventuale sanctiuni pentru chiulangii.
Intr-un interviu acordat site-ului oficial al "minerilor", fundasul oltean a spus ca nu este in conflict cu antrenorul Mircea Lucescu.
Aportul lui Ionut Stancu la echipa in turul campionatului, dar si calitatile sale de lider din teren l-au determinat pe Daniel Mogosanu sa-l propuna capitanul echipei, in locul lui Gabriel Precup, ideea fiind impartasita si de ceilalti componenti ai lotului oltean.
Povestea dezafilierii Pe 20 iulie 2011, Comitetul Executiv (CEx) al FRF a adoptat masura de excludere provizorie a clubului oltean, din cauza litigiilor cu federatia.
Conform celor vehiculate in presa centrala, vicepresedintele PD, Ioan Oltean, a declarat ca in cazul in care conducerea organizatiei va decide ca exista persoane a caror prestatie in 2005 nu a fost corespunzatoare, acestea vor face subiectul remanierii.
In ceea ce priveste secretarii, vor ramane, ca si anul trecut, social-democratul Victor Ponta, liberalul Titu Gheoghiof, democratul Gheorghe Albu si deputatul PRM Gelil Eserghep, iar chestori vor fi de la PSD Marin Diaconescu, de la PD Ioan Oltean, de la UDMR Hunor Kelemen si de la minoritati Miron Ignat.
Astfel, au votat "pentru" pesedistii Adrian Nastase, Miron Mitrea, Victor Ponta si chestorul Marin Diaconescu, vicepresedintele de la PRM Lucian Bolcas si chestorul de la minoritati Miron Ignat, iar "impotriva" democratii Gheorghe Albu si chestorul Ioan Oltean, liberalul Titu Gheorghiof si vicepresedintele de la PC Daniela Popa.
Deputatii Radu Podgoreanu de la PSD si Ion Oltean de la PD s-au imbrancit si s-au injurat birjareste in septembrie 2005, deputatul pesedist declarand ulterior ca regreta faptul ca nu l-a lasat pe pedist sa-i arda vreo doua, numai ca sa-l dea in judecata.
Potrivit memorandumului, capitanul deputatilor-tenismeni va fi Corneliu Ciontu (independent), iar echipa va fi completata de deputatii Ioan Oltean (PD), Laszlo Borbely (UDMR), Mircea Man (PD), Florea Voinea (PSD), Dumitru Puzdrea (independent) si Dan Radu Rusanu (PNL).
Deputatul Ioan Oltean, presedintele filialei judetene a PD, a declarat ca organizatia pe care o conduce va trebui sa analizeze foarte serios daca - si permite sa renunte la un fotoliu de parlamentar, intrucat in cazul in care Augustin Zegrean ar ajunge la Curtea Constitutionala, ar fi obligat sa renunte la calitatea de parlamentar.
google-analytics.com